Kategóriák
Szűrés
Gyártó
Kategóriák
Nyitvatartás

2017 novemberétől webshopként üzemelünk tovább.

Személyes átvételre nincs lehetőség.

+36-70/559-1363

 

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Partner oldalak

Utoljára megnézett
Termékajánló

kódzárak


NP-D4 Wiegand segédolvasó - EM

NP-D4 - 26 bites Wiegand segédolvasó - EM


A Wiegand proximity segédolvasók alkalmas eszközök nagy biztonságú beléptető rendszerek kiegészítő elemeinek. A Wiegand szabvány rendkívül egyszerű, akár 50 méterig is kábelezhető, az egyik legelterjedtebb interfész beléptető- rendszereknél.
Az NP-D4 a 26 bites Wiegand rendszert támogatja, 125 kHz-es EM kártyák olvasására képes. Esztétikus, fekete, műanyag házzal, LED-es, valamint berregős visszajelzéssel rendelkezik, alkalmas akár kültéri telepítésre is.

 

 

 
8 128 Ft (bruttó)
  SIB SK-8EM-W Kártyaolvasó és kódzár, önálló működésű, vandálbiztos, vízálló, IP68

SK-8EM-W, Kültéri (IP68) RFID olvasó és kódzár fém házas - EM

 

Az önálló működésű kártyaolvasók nagy biztonságú eszközök, alkalmasak szinte bármilyen belépőpont vezérlésére. Telepítésük és használatuk rendkívül egyszerű.
Az SK-8EM-W egy tasztatúrás, vízálló, esztétikus fém házas EM kártyaolvasó és kódzár. Vandálbiztos kivitelének és IP68 védelmének köszönhetően kültérre is alkalmas választás lehet. Használható vezérlőként önmagában vagy segédolvasóval, de maga az eszköz is használható segédolvasóként is. Programozása a tasztatúrán keresztül egyszerűen elvégezhető.

 

 

 

 

 
19 977 Ft (bruttó)
OTIC-D4 Otic ajtóvezérlő panel

OTIC-D4 Otic ajtóvezérlő panel

 

Négyajtós offline hálózati ajtóvezérlő központ

TIC-D4 - Négyajtós offline hálózati ajtóvezérlő központ - Otic

Az ajtóvezérlő panelek a nagy biztonságú, korszerű beléptető rendszerek központi elemei. Akár már egy egyajtós rendszernél is rendkívül hasznosak lehetnek, de többajtós rendszereknél még inkább kihasználható sokoldalú tudásuk.

Egyik legalapvetőbb előnyük a hagyományos önálló működésű olvasókkal szemben, hogy itt az adatok nem az olvasókban, hanem a vezérlő memóriájában vannak tárolva, mely a belső védett téren található, így illetéktelen behatolás az olvasó leszerelésével sem lehetséges; a hálózati panelek azonban ezen felül számos egyéb előnnyel és funkcióval is rendelkeznek.

Ezek a panelek TCP/IP kapcsolattal közvetlenül egy PC-hez, vagy switch-en keresztül hálózatra csatlakoztathatók, és egy letisztult, de mégis széleskörű beállítási lehetőségekkel rendelkező, szoftver segítségével konfigurálhatók, menedzselhetők, naplózhatók.

Az önálló működésű olvasókkal ellentétben, ez a termék csupán egy vezérlő panel, mely önmagában nem képes kártyaolvasásra, kódbevitelre, vagy bármi más azonosítási formára, ami azt jelenti, hogy egy minimális rendszerhez nem csak külön elektromos zár kell az eszközhöz, hanem külön olvasó(k) beszerzése is szükséges. Ez a rendszer tervezésekor belekalkulálandó az árba, azonban egyben azt is jelenti, hogy az önálló működésű olvasók fix külsejével ellentétben itt az olvasók terén is jóval nagyobb mozgástér garantált a dizájn tekintetében.

Az Otic rendszer ezen belül a hazai vonalat képviseli. Magyar fejlesztésű ajtóvezérlő panel és szoftver, mely utóbbi nem igényel semmilyen licensz aktiválást, és teljesen ingyenes, ráadásul magyar nyelven használható.

Az OTIC-D4 az OTIC rendszer saját, négyajtós, offline hálózati ajtóvezérlő vezérlő panelje, mely biometrikus adatokat nem kezel. Ugyan az Otic rendszerben nincsenek egyajtós, vagy kétajtós panelek, az elérhető 4 zárrelé, és 4 olvasóhely szabadon kombinálható kevesebb ajtószámú kombinációkra, és például előre optimalizált forgóvillába, vagy gyorskapuba történő telepítéshez. 2 segédbemenete és 1 segédkimenete további extra funkciókat biztosít. Emellett a ZKTeco 2 ajtós offline vezérlőjénél is gazdaságosabb megoldást biztosít.

Az offline rendszer hátránya, hogy a panelek nem kommunikálnak egymással, így ugyan elérhető irányhiba (Anti-Passback) és zsilip vezérlés, ezek csak azonos panel ajtajai között működnek. Alap esetben a panelek a szoftverrel is csak kérés esetén kommunikálnak, azonban a ZKTeco rendszerével ellentétben, az Otic rendszer nem csak emlékeztet ennek a kommunikációnak az indítására, hanem akár automatikusan is működtethető, mint az online rendszerek esetében.

Szemben az Otic rendszer nagyobb tudású testvérével, a Predorral, itt a szoftver nem bővíthető ugyan különböző modulokkal, így nincs olyan szintű testreszabhatóság, mint ott, és így nem része a rendszernek a munkaidő nyilvántartás sem. Azonban, ha ez utóbbinál elegendő az egyszerű érkezés-távozás alapú riportok készítése és exportálása, akkor az Otic még ezt a feladatot is el tudja látni.

A panel eredetileg képes az akkumulátor állapotának ellenőrzésére, és az esetleges minőségromlás, vagy meghibásodás jelzésére, azonban ehhez egy Fusion típusjelölésű tápvezérlő panel szükséges a tápdobozban. Ezzel az alkatrésszel a gyártó jelenleg chiphiány miatt sajnos nem tud szolgálni, pillanatnyilag nincs olyan tápdobozunk raktáron, amiben van ilyen panel. Ennek eredményeképpen az akkumulátor ellenőrző funkció határozatlan ideig nem elérhető.

 
53 760 Ft (bruttó)

Sorrend:

Webáruház készítés