Kategóriák
Szűrés
Gyártó
Kategóriák
Nyitvatartás

2017 novemberétől webshopként üzemelünk tovább.

Személyes átvételre nincs lehetőség.

+36-70/559-1363

 

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Partner oldalak

Termékajánló

Signal PS-128/F Tűz

Főkategória >Gyártók szerint >Signal >Signal PS-128/F Tűz

 Signal PS-128F/24V kültéri hang-fényjelző tűzjelző rendszerekhez

PS-128F

Kültéri kialakítású akkumulátoros nyomókamrás tűzjelző sziréna, amely tűz riasztás esetén a hangjelzéssel együtt szinkronizálva villog. A kettős burkolat nemcsak tetszetős, de igen ellenálló és tartós is. Kívülről elegáns és masszív, piros ABS, belül ellenálló és rugalmas acél. A kiváló hang és fényjelzésről a „nagy” méretű (118 dB) nyomókamrás hangszóró és az izzó gondoskodik.

Igény szerint beköthető a szabotázskapcsoló a „Tamper” jumperre, amellyel detektálhatjuk, ha a szirénaház fedelét eltávolítják, vagy a szirénaházat leszakítják a falról.

A hang- és fényjelzőt úgy tervezték meg, hogy lehetőség szerint minél többféle alkalmazásban helytálljon, így például beköthető tűzjelző körbe négyvezetékes, háromvezetékes bekötéssel vagy tápelvételes indítással (kétvezetékes bekötéssel). Megszólalás-késleltetések a felhasználási hely függvényében.

 • 1.      Üzemmód
  Az első alkalmazási mód, csupán 1 érpáras bekötést igénylő, de ebből kifolyólag alacsonyabb biztonságú lehetőség. Ebben az esetben csak az akkumulátor töltő 24 V-os tápfeszültséget kell bekötni polaritás helyesen. Ezt a 24 V-ot kell egy relével megszakítani tűzjelzés esetén és a sziréna a benne lévő akkumulátor tápfeszültségét felhasználva megszólal. Előny: 1 érpáras vezetékezés, hátrány: Ha az akkumulátor időközben legyengül, lehet, hogy a sziréna nem szólal meg. 
  „1” jumper felhelyezésével a tápelvételes indítás tiltható, eltávolításával engedélyezhető
 • 2.      Üzemmód (4 eres vezetékes rendszer)
  A bekötött 24 V akkumulátort töltő tápfeszültségtől függetlenül, a tűzjelző központtól egy újabb érpárat felhasználva, a tűzjelzéskor fellépő +24V vezérlő feszültséget kell a „Start +”- ra bekötni. Ha a „Start +”-ra +24V-ot adunk, a sziréna riasztási állapotba kerül. Ekkor a lemerült akkumulátor esetén is történik riasztás.
 • 3.      Üzemmód
  Az intelligensebb tűzjelző központoknál felkínált, felügyelt hangjelző kimenetnél alkalmazható. A 24V akkumulátort töltő tápfeszültség mellet, a Loop +/- bemenetekre a központ felügyelt hangjelző kimenetét kell bekötni, a központhoz mellékelt, vagy javasolt lezáró ellenállást pedig az „R” jelöléshez. Akkumulátor, hangszóró és lámpa hiba esetén a készülék többször másodpercekre kiiktatja a lezáró ellenállást a hurokból, így a központban „felügyelt hangjelző kimenet hiba” jelenik meg. A sziréna folyamatosan teszteli magát, és ezt jelzi a felügyelt hangjelző kimenetre a huroklezáró ellenállás segítségével. 

”Relay” jumper felhelyezésével a lezárást megszakító relé iktatható ki (hibajelentés tiltása)

A mikroprocesszor vezérelt elektronika állandó belső öntesztet végez, folyamatos akkumulátor, izzó- és hangszóró vizsgálat.

A készülék működtetéséhez legalább egy 12 V/ 4,0 Ah, legfeljebb egy 12 V/ 7,0 Ah akkumulátor szükséges.

A dobozban a sziréna mellett található egy leírás és egy fúrósablon a könnyebb szereléshez.

 
35 039 Ft (bruttó)

Sorrend:

Webáruház készítés