Kategóriák
Szűrés
Gyártó
Kategóriák
Nyitvatartás

2017 novemberétől webshopként üzemelünk tovább.

Személyes átvételre nincs lehetőség.

+36-70/559-1363

 

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Partner oldalak

Termékajánló

Távfelügyelet


Paradox IPR512 távfelügyeleti GPRS/IP vevő

Az IPR 512 egy GPRS/IP távfelügyeleti vevő, nagysebességű felügyeletet biztosít akár 512 darab Paradox központügyfél számára (minden egyes ügyfél 32 külön partícióból / ügyféltől jelenthet) 
Az 512 központ mindegyike lekérdezhető jelenlét figyeléshez (felügyelet) előre programozott időszakonként, 32 személyre szabható biztonsági profil használatával biztosítva az ügyfelek magastól alacsonyig terjedő felügyeleti szintjét.
Az IPR512 biztonságos, saját operációs rendszeren fut, mely biztosítja a berendezés vírusmentességét. 
Két Ethernet portot is biztosít, melyeken a központ események két független Internet szolgáltatón keresztül érkezhetnek. 
A Paradox IP kommunikáció a központok és az IPR512 között 256 bites AES adat titkosítással titkosított. Az IPR512 támogatja a CID és a SIA jelentés formátumokat. 
Rendelkezik két soros porttal, a COM1 az automatizáló szoftverhez kapcsolható, Radionics 6500 protokolt emulálva (később még több protokol kerül hozzáadásra), az a COM2 nyomtató vagy PC csatlakoztatáshoz, mellyel az események tekinthetőek meg vagy nyomtathatók ki sima szöveg formátumban.   
A biztonsági mentés beépített SD kártyára történik. 
Az IPR512 biztosítja a lehető leggyorsabb vevő cserét szükség esetén.
A távfelügyeletek számára még fokozottabb biztonságot nyújt. 
Az alapvető használathoz minimális programozásra van szükség, és az IPR512 teljes programozása elvégezhető kényelmes felhasználóbarát webes felületen. A szabvány 19” méretű lapos keret (1U) segítségével több IPR512 építhető össze könnyedén, kis helyen. 
Együttes áramfelvételük rendkívül alacsony marad, mindössze 10W (csökkentve az áram és a légkondicionálás költségeit), így az IPR512 tökéletes megoldás bármilyen méretű távfelügyelet számára. A GPRS/IP alapú jelentés felépítéséhez Paradox központok számára szükség van a PCS200 GPRS vagy az IP100 jelentés kompatibilis verziójára.

 

Sorrend:

Webáruház készítés