Kategóriák
Szűrés
Gyártó
Nyitvatartás

2017 novemberétől webshopként üzemelünk tovább.

Személyes átvételre nincs lehetőség.

+36-70/559-1363

 

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Partner oldalak

Termékajánló

Munkaidő nyilvántartó csomagok

Főkategória >Munkaidő nyilvántartó >Munkaidő nyilvántartó csomagok

Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer - Mini csomag

MINI csomag:

MINI csomagunkat 30 főnél kevesebb foglalkoztatotti létszámmal rendelkező vállalkozásoknak fejlesztettük ki. Mivel ennek a csomagnak rendkívül kedvező az ára, ezért kifejezetten jó olyan kis létszámú cégeknek, ahol nagy anyagi veszteséget okozhat egy esetleges munkaügyi bírság a kitöltetlen munkaidő-nyilvántartás (jelenléti ív) miatt. Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer emellett nagy segítséget nyújt a munkaidőkeret kezelésében és a pótlékok számolásában is.

 
16 129 Ft (bruttó)
  ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZER - KÖNYVELŐI CSOMAG

KÖNYVELŐI csomag:

Könyvelőknek és cégcsoportoknak ajánljuk. Ebben a csomagban korlátlan mennyiségű 30, vagy annál kevesebb foglalkoztatotti létszámmal rendelkező cég kezelésére van lehetőség. A KÖNYVELŐI programba felvitt cégek/fióktelepek a beállítható jogosultsági szinteknek köszönhetően nem láthatják egymás adatait, nyilvántartását. A vezetett nyilvántartásokból pedig egy kattintással ki lehet számolni a pótlékokat, majd egy újabb kattintással bérprogramba exportálhatjuk az időadatokat.

 
  ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZER - KÖNYVELŐI + CSOMAG

ÖNYVELŐI + csomag:

KÖNYVELŐI+ csomagunkat azoknak a könyvelőknek, cégcsoportoknak ajánljuk, akik 30 főnél magasabb foglalkoztatotti létszámú cégeket akarnak kezelni a rendszerben. Extra csomagunk ugyanis tartalmazza a KÖNYVELŐI csomag minden funkcióját, a cégekre vonatkozó foglalkoztatottak létszámának korlátozása nélkül.

 

Sorrend:

Webáruház készítés